khas buat anda yang mengalami masalah seperti

kini ada berita baik buat anda semua

anda mengalami masalah seperti dibawah?

berjerawat

berjeragat

Berminyak

tona tak sekata

parut jerawat

dah cuba macam-macam tapi semua tak menjadi

treatment

Dah la kos mahal,
tapi hasilnya belum tentu.

supplement

Dah makan macam-macam, harga mahal, kesan lambat, kadang takde kesan langsung pun ada.

makeup

Kalau makeup tebal-tebal, memang boleh sembunyikan semua masalah kulit, tapi kadang-kadang kalau salah pilih makeup, makin teruk masalah kulit.

Cucuk / Drip

Yang ni sakit, bengkak pun ada. Cuba tengok berapa ramai dah dapat kesan sampingan. Doc pun marah tau.

memperkenalkan

Mengunakan bahan-bahan semulajadi. Antara bahan utama adalah buah Peach

seramai

0
wanita berjaya mendapatkan kulit yang licin, flawless dan glowing

kelebihan melvi

✅Membantu merawat segala masalah kulit

✅Mencerahkan kulit

✅Dapat Natural kan kulit tanpa makeup

✅Menyingkirkan sel kulit mati

✅Mengeluarkan segala toxin di dalam permukaan kulit muka

✅Menghalang dari sinaran matahari (spf50)

✅Mengganjalkan kulit

✅Glowing kan kulit

✅Testur ringan

 

manfaat peach

✅Membantu memperbaiki luka-luka kecik diwajah akibat keradangan kulit.

✅Menanggalkan sel kulit mati dan menjadikan wajah lebih glowing.

✅Vitamin dalam buah peach dapat membantu melindugi kulit dari sinar UV.

✅Merawat kulit yang terbakar akibat sinar matahari (SUNBURN).

✅Vitamin A dalam buah peach membantu dalam kelembaban kulit.

✅Membantu mengurangi jumlah melanin dalam sel kulit akan kelihatan lebih cerah dan bersinar.

✅Mengencangkan pori-pori kulit dan meremajakan kembali kulit sehingga terlihat lebih muda.

✅Membantu melembabkan kulit dan anti aging.

 

3 in 1 hydra formula

Membantu Mengecutkan Jerawat

-Sesuai untuk kulit sensitif dan kering.
-Untuk mencuci peluh.
-Menanggalkan segala kotoran dimuka sehingga liang pori.
-Mncuci minyak di muka.
-Mengecutkan jerawat.

Membantu Mencerahkan kulit secara semulajadi

-Mencegah proses penuaan kulit.
-Mencerahkan skin.
-Menghilangkan segala parut.
-Hilangkan segala masalah jeragat.
-Sesuai untuk kulit kusam.
-Melembabkan kulit wajah.
-Merawat segala masalah kulit.

Merawat Segala Masalah Kulit Wajah

-Memberikan pelindungan SPF50 UVA/UVB.
-Glowingkan kulit wajah.
-Melembabkan kulit.
-Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
-Kulit menjadi lebih natural tanpa makeup.
-Tekstur ringan.

berkesan ke melvi ni?

melvi ni selamat ke?

anda tak perlu risau melvi ni 100% selamat untuk digunakan kerana melvi ni 100% diperbuat dari bahan semulajadi

melvi ni telah disahkan oleh KKM

melvi ni juga telah disahkan halal oleh jakim

Produk Ini Mempunyai 100% Jaminan wang

JIKA TIDAK ADA PERUBAHAN LANGSUNG

Kami sangat yakin MELVI mampu membantu untuk merawat masalah kulit dan mencantikkan kulit anda. Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA untuk kembali cantik dan cerah secara ‘natural’.

Oleh sebab itu, kami beri jaminan 100% wang anda dikembalikan sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda selepas habis penggunaan.

Jom dapatkan SEKARANG pada harga 46% diskaun dan 8 special freegift iniklik button ‘Order Sekarang’ di bawah untuk tempahan

free postage

bernilai RM10

free vip card

bernilai RM79

detox foot

bernilai RM31.90

lipbalm aloe vera

bernilai RM14.90

travel box

bernilai RM19

free lip mask

bernilai RM5.90

eye mask

bernilai RM5.90

bag makeup

bernilai RM19

ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI..AMACAM? OK TAK ?

Anda Takut Tak Dapat Barang bila buat tempahan Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti

  • Barang akan sampai dalam 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.
  • Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen DHL ketika barang sampai.
  • Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.
  • Caj tambahan RM10 dikenakan pada pelanggan.

DAPATKAN SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT !

  • 00jam
  • 00minit
  • 00saat

FAQ

soalan-soalan lazim

Mestilah semua yang ada masalah skin.Tidak kira lelaki atau perempuan. If anak bersekolah pun boleh jugak tau.Tiada had umur.Itu yang best

Jangan risau! Produk ni tidak bahaya kerana tiada merkuri dan ianya adalah “Organik Skincare “.Bahan-bahan yang digunakan didalam produk ni adalah selamat dan di luluskan oleh pihak Kementerian Kesihatan Malaysia(KKM)
* NOT 191201238K Melvi Hydra Formula Serum
* NOT 191201239K Melvi Deep Cleansing Soap
* NOT 191201237K Melvi Sunscreen Moisturizer Spf50

1box tahan 3minggu hingga 1bulan bergantung pada setiap penggunaan

Kulit kita sebenarnya lain-lain jenis tau.Ada yang cepat ada yang ambil masa jugak.Tetapi seawal 7 hari dah boleh nampak perubahan.Sekiranya perubahan berlaku sebelum 7 hari itu adalah bonus pada pengguna.

Muka tidak breakout tetapi bila skin dah cantik kenapa harus berhenti pakai sedangkan muka kita setiap hari perlukan perlindungan

Yes mestilah ada.Makesure selepas beli terus hubungi pihak HQ untuk sesi guide.Moneyback Garenti akan diberikan sekiranya pengguna menghabiskan produk dan TIADA langsung perubahan dan pengguna boleh hubungi HQ.Pastikan ada pihak HQ yang guide anda semasa bersama produk ini untuk pemantauan dari masa ke semasa

 Mestilah boleh.Sebab kita memang tiada bahan terlarang.Organik kan,So tak perlu risau ye

Salah satu bahan aktif yang terkandung ialah Sintella,Aloevera,Buah Peach,Aqua dan Arbutin 

© Copyright 2020 melvi hq - All Rights Reserved